Lidmaatschap 

Om lid te worden van de vereniging verzoeken wij u de onderstaand formulier  in te vullen. U kunt een Word-document opvragen via administratie@markiesjeswelzijn.nl  

Een lidmaatschap loopt per kalenderjaar en kost € 20,00 (Voor buitenlandse leden geldt dezelfde contributie ) 

Een gezinslidmaatschap kost €7,50 per persoon (welke op hetzelfde adres woonachtig is)

U ontvangt van ons een nota. Uw lidmaatschap gaat in op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen en u van ons het bericht heeft ontvangen dat het lidmaatschap is geaccepteerd.

een Markiesje

Om in aanmerking te komen voor een Markiesje kunt u zich inschrijven middels onderstaand formulier. U kunt op dit formulier aangeven of u interesse heeft in een pup of herplaatser. U wordt na inschrijving op chronologische volgorde op de wachtlijst geplaatst, wanneer u aan de beurt bent voor een Markiesje neemt de Fokbemiddeling contact met u op. Stuur de ingevulde intekelijst naar administratie@markiesjeswelzijn.nl

Wij waarderen het als u lid wordt van de Markiesjes Welzijn Vereniging en weten dat veel fokkers het als eis stellen wanneer ze iemand een pup gunnen. 

Wij vragen degenen die een Markiesje willen aanschaffen, zich te realiseren dat het Markiesje nog steeds een ras in opbouw is en dat we daarom van ieder geschikte teef graag minimaal 1 nestje willen zien om het voortbestaan van het Markiesje te kunnen garanderen. Het is dus ook belangrijk voor de toekomst van het Markiesje dat er geen fokdieren verloren gaan door castratie/sterilisatie of verkoop naar het buitenland.