Commissies 

De Markiesjes Welzijn Vereniging kent drie commissies en de ledenadministratie;
Fok Advies Commissie, Fokbegeleiding en ActiviteitenCommissie met beide haar eigen taken. Deze taken worden door een team van vrijwilligers uitgevoerd. Wanneer u vragen heeft mbt de fokkerij of de door de vereniging georganiseerde activiteiten kunt u contact opnemen met de betreffende commissie. 
 

Fok Advies Commissie

De FokAdviesCommissie houdt zich bezig met het terugfokprogramma van het Markiesje, de gezondheid van het ras in het algemeen en geeft fokadviezen. Ze begeleiden fokkers van de dekking tot en met de opfok van de pups. Hierdoor kan ook de meest onervaren fokker met een gerust hart een nestje fokken, de FokAdviesCommissie is altijd bereikbaar voor hulp en advies

CONTACT

              
Mail: info@markiesjeswelzijn.nl


Pupbegeleiding

Voor de meer praktische zaken rond het fokken van een nestje kunt u terecht bij de fokbegeleiding. 

De Pupbegeleiding heeft de volgende taken:

  • Pupbemiddeling
  • Herplaatsen van Markiesjes 
Het bemiddelen van de pups gaat via een wachtlijst, de zogenoemde ‘puppylijst’. De pups worden aan de hand van de wensen/eisen van de fokker bemiddeld, waarbij wij trachten zo chronologisch mogelijk te werken. De uiteindelijke beslissing of een pup geplaatst wordt ligt bij de fokker, hier hebben wij als vereniging geen zeggenschap over. De puppylijst wordt vier keer per jaar geplaatst in de nieuwsbrief van de vereniging.

CONTACT


Mail:  administratie@markiesjeswelzijn.nl


ActiviteitenCommissie 

Jaarlijks wordt er door de vereniging een aantal activiteiten georganiseerd, hiervoor is de Activiteiten Commissie verantwoordelijk, waarbij zij voor een aantal samenwerkt met het bestuur en de Fok Advies Commissie.

De activiteiten waar de Activiteiten Commissie verantwoordelijk voor is:
  • MarkiesjesMeeting
  • Wandel & Vraag
  • Nieuwsbrief 
  • ALV & ACTIVITEIT (alleen het activiteiten gedeelte van de dag)
CONTACT

    
Mail:  activiteiten@markiesjeswelzijn.nl


Ledenadministratie 

Voor aanmelding als lid, vragen over uw lidmaatschap en betaling kunt u terecht bij de Ledenadministratie, welke wordt verzorgd door mw. Marian Kappenburg.

Mail: administratie@markiesjeswelzijn.nl